fredag 2 september 2011

Borde ta tag i vinterklädernas garderobsvisten

Det är en hemsk känsla att inse att man gläds åt någon annans svaghet. Men det var så befriande att se Martha Stewarts stökiga garderob. Om drottningen av husmoderlig perfektionism/ besserwisserism har en garderob likt denna, då är vi sammerligen i gott sällskap som inte ens fått ordning på ytterkläderna efter förra vintersäsongen. (Som visserligen avslutades för 2 månader sedan, men ändå).

Nu erbjuder jag er den chansen om ni inte redan sett den. Stökigt och knökigt. Här hänger dyra designerplagg i någorlunda generösa utrymmen, men det blev inte särskilt glamoröst efter rensningen heller.

Njut av vetskapen att ni inte är ensamma, och att till och med en 70-årig mångmiljonärska med en hel stab av husskötare, hemhjälpare och stylist har kaos i garderoberna.

1 kommentar:

  1. Tänk att ha en coat closet med så många coats!

    Känns skönt att vi är två i världen som har kaos i garderoben. ;) Kände att lördagens aktivitet MÅSTE bli inne-förrådet... J måste ha nya skor och det ska finnas där inne... längst in... det går inte att komma in. Så snart är det Martha och jag.

    SvaraRadera