lördag 26 maj 2012

Veckorapport


Veckans rapport blir kort, den skrivs framför ESC. Jag skäms inte för att erkänna att det är få finaler jag missat när Sverige varit med och tävlat. Deltävlingar är ointressanta, men finnnaaaalerna är kul. Hur kan man inte älska en tävling där 10 ryska gummor dansar i björknäverskor runt en vedugn i papp omgivna av en ljusshow värdig Las Vegas?

Solen var på visit i onsdags och vi njöt naturligtvis. I alla fall två av oss tre. En njöt på en fjälltopp och en på en solig altan.
bilde1
Den tredje av oss blev helt utmattad av den stora omställningen från mulet till sol.

bilde2

I dag var det 7 grader och mulet men Oscar och bästisen R tog fram cyklarna och konstaterade, iklädda 4 lager kläder, att "jippiiie, nu är snön borta! Då är det vår!". Sedan inspekterade de smältvattenforsen och berättade för varandra att man inte fick cykla ned i den, och att det kan finnas humlor som flyger en i ansiktet på våren. När Oscar kom in sa han att han var sliten för han hade gungat så mycket att han blivit trött i benen.
bilde3 När vädret inte lockar ut oss så blir det desto mer innepyssel. På kylskåpet fylls det på med alster, här en buss som jag gillar skarpt.
bilde4
Ja, det var väl det för den här veckan. Vi hörs igen efter schlagerfinalen. Snart är det Sveriges tur. Heja heja!

2 kommentarer:

  1. Och hon VANN! Yippie. Tyckte för övrigt lite synd om norrmännen under omröstningen. Förtjänade look-alike Saade verkligen den placeringen? Nej, det tycker jag faktiskt inte...

    SvaraRadera
  2. Nej, de var långt ifrån sämst. Undrar varför de ofta får så låga poäng trots helt ok bidrag?

    SvaraRadera